Сьогодні, 5 квітня, у дворі будинку на вулиці Ревуцького, 7, о 8-й годині ранку п’яний чоловік влаштував танці під гучну музику із свого авто. Про це написала у спільноті «Київ оперативний» жінка, яка зробила зауваження громадянинові.

«Сьогодні близько 8-ої прокинулась від гучної музики в дворі, яка лунала у когось з машини. Думала, як завжди, зараз поїде. Коли одну і ту саму пісню включили третій раз, пішла подивитись, що там», - написала вона, додавши, що у дворі побачила п’яного чоловіка.

«Взяла газовий балончик і вийшла поговорити. Мужчина був дуже сильно п'яний, в стані "ти мене поважаєш"», - додала жінка, зазначивши, що вирішила викликати поліцію.

«Мужчина в той час нарешті вимкнув музику і перемістився на лавочку, дістав із сумки пістолет, показав його мені і засунув за пояс. На питання, чи має дозвіл, показав мені його, показав, що він не заряджений. Пішов далі пити. На лавочці стояла майже пуста пляшка якогось алкоголю. Після виклику міліції я трошки почекала, хвилин 7-10, а потім пішла додому», - зазначила вона, наголосивши, що поліція так і не приїхала.

«П'яний мужчина з пістолетом почав казати, що так, як я зробила - робити не можна, за все треба платити і що я заплачу. Декілька разів повторював мою зовнішність, щоб запам'ятати, а потім під'їзд, в який я зайшла. Ніхто на мій виклик, звісно ж, не приїхав. А, і головне - він тільки що поїхав на своїй машині», - написала киянка.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстке ДТП і вдавала пішохода.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.

Знай.uа писав, у Києві банда в масках підпалила Range Rover, не помітивши камер - злочинців видала відео.