У Києві були помічені квартирні злодії, які мітять помешкання, що становлять для них особливий інтерес. При цьому вони прикидаються правоохоронцями, які нібито перевіряють, чи дотримуються кияни режиму самоізоляції на карантині. Відео, на якому видно справжні мотиви зловмисників, опубліковано у спільноті «Київ оперативний».

«Друзі, будьте уважні та обережні! Оці двоє - не представники влади, які прагнуть перевірити, чи знаходитеся ви вдома під час карантину. Це звичайні, бридкі гієни - квартирні крадії, які розставляють мітки на тих квартирах, які можна обікрасти», - попереджають автори посту, додаючи, що дії зловмисників вдалося зафіксувати у ЖК «Амурський», розташованому на вулиці Ломоносова.

[embed]https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/657100601736394/?__tn__=kC-R&eid=ARCNYLCvd9JX_X-CjGJvT9OS5BnBhLH3pgsCLlM_yzWZ_-vro6GjVsrPEgIWhBSNnYS7nBJM2jVPCAdk&hc_ref=ARQi8QZeihzSVqmTKaLrT6tdqVRtBB-l-8cLCtLwTM_3sqbdIc2ZZ1cHdrlzLm-AUIc&__xts__

«Чому їх пускають у під'їзд? Хто садить цих консьєрж-мумій? Коли перевірять і візьмуться за цих "роботодавців"?», - цікавляться коментатори.

«Передати відео поліції, а квартиру поставити на сигналізацію», «Передавайте, вони поржуть. До речі, в масках, ніяких претензій не буде»,« І як їх впізнати? Вони носять маски так само, як і ті, хто хоче жерти "пасочку". Привіт ідіотам з мерії і Кабміну», «А якби були представники влади, то можна красти і ставити мітки?», - коментують обурені кияни.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Нагадаємо, раніше Під Києвом молодий душогуб вбив пенсіонерку "просто так" і інсценував пограбування, копи похололи.

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові молодий рецидивіст купив "путівку" у в'язницю ганебної крадіжкою - вирішив підзаробити на карантині.

Також «Знай.ua» писав, що Розбійник Робін Гуд прийшов "обчистити" бабусю, але подарував їй саме дефіцитне — копи шукають диво-злодія.