У Києві працівник СТО зламав дзеркало киянина, який приїхав туди з дівчиною за гроші.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так у Києві на Броварському проспекті чоловік зняв за гроші дівчину для сексуального задоволення. Після чого, він чомусь повіз її на Броварський проспект, 18 де знаходиться СТО та автомийка. Працівникам СТО не сподобалося це, через що і виник конфлікт.

Скріншот із відео


Словесна перепалка швидко переросла у розмахування руками. Працівник СТО зламав дзеркало на автомобілі поціновувача жінок за гроші. За це чоловік вдарив його по голові та відібрав мобільний телефон. Відзначимо, що телефон він чомусь не вимкнув та навіть взяв трубку, повідомивши що завтра завезе його о 10 годині.

Скріншот із відео


На місце пригоди з'їхалися кілька нарядів патрульної поліції. Правоохоронці взяли показання у потерпілого та у свідків події. Наразі поліція встановлює всі причини та обставини події.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, раніше Під Києвом молодий душогуб вбив пенсіонерку "просто так" і інсценував пограбування, копи похололи.

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Львові молодий рецидивіст купив "путівку" у в'язницю ганебної крадіжкою - вирішив підзаробити на карантині.

Також "Знай.ua" писав, що Розбійник Робін Гуд прийшов "обчистити" бабусю, але подарував їй саме дефіцитне — копи шукають диво-злодія.