У Києві знову прорвало трубу водопроводу, на цей раз – гарячого водопостачання. Про це повідомляють у телеграм-каналі «Х**вий Київ», публікуючи відповідне відео.

На опублікованих кадрах – двір будинку за адресою вулиця Леваневського, 5. Вся проїжджа частина вулиці залита окропом, який витікає з-під кришки каналізаційного люка.

Вода не просто тече з-під землі, а б'є ключем, як справжній гейзер.

«Я не зрозумів, це що, тепер кожен день нас будуть поливати гарячою водою? А де вбивства, різанина і інші блага цивілізації? Плавав на Леваневського, 5», - підписав опубліковані кадри користувач під ніком "Олександр Мудрий".

Враховуючи той факт, що вода в імпровізованому термальному джерелі – гаряча, можна припустити, що не витримали труби тепломережі. У всякому разі, такі озера з окропом можуть становити небезпеку як для автомобілів, так і для жителів міста.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, Кличко сказав, коли закінчаться пільги на комуналку – заплатимо по повній.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кличко нарвався на хвилю протестів за свої пости на Фейсбуці: "Пацан сказав – пацан передумав!".

Також портал Знай.uа писав, що киянам заборонять курити – у Зеленського придумали, як зняти українців з тютюновою "голки".