У київському парку «Перемога» розмістили квіткові інсталяції, які присвятили книзі Льюїса Керролла «Аліса в країні чудес». Про це розповіли в КМДА.

Наголошується, що на території парку розмістили п'ять локацій з 3D-об'єктами та фотозонами. Для того, щоб створити цю красу, використовували 50 тисяч квітів.

«Маска, санитайзер і дистанція - must have для громадських місць», - нагадали в КМДА тим, хто захоче помилуватися оновленим парком.

Фото: КМДА

Фото: КМДА

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Фото: КМДА

Фото: КМДА

Фото: КМДА

«Наш парк став ще гарнішим, спасибі», «Люди старалися. Красиво!», «Дякую за творчу думку, креативне мислення, невтомні руки тих, хто створив таку красу для людей», - пишуть захоплені кияни.

Фото: КМДА

Фото: КМДА

Фото: КМДА

Фото: КМДА

«Дурість якась. Краще дороги ремонтувати. 500 мільйонів гривень, це можна 10 мільйонів дерев посадити, а не потворні корчі наставити», «Парк Юність, Святошинський район. Вбухано не відомо куди дуже багато грошей, а виглядає як після бомбардування. Коли його хоч якось приведу в порядок???», «А коли приступлять до ремонту Інтернаціонального парку? У 2020 році збиралися робити ремонт. Але ніхто навіть не збирається. І дитячий майданчик обіцяли зробити», «Жек-творчість промислових масштабів», - обурюються ті, кому виставка припала до смаку.

Нагадаємо, раніше у Києві прийняли рішення про перенесення початку пляжного сезону.

Як повідомляв портал Знай.иа, кияни вирішили прибрати територію підземного переходу.

Також Знай.иа писав, що у Києві знову запрацював Центральний залізничний вокзал.