У Києві безвісти зникла молода жінка. Родичі і правоохоронці збиваються з ніг у пошуках зниклої, повідомляють у співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

За попередньою інформацією, Циба Інна Миколаївна, 1985 року народження – мешканка столиці. Вона вийшла з дому 2 червня і вирушила в невідомому напрямку. Досі нічого про її можливе місце знаходження не відомо, на зв'язок вона не виходить.

Прикмети зниклої жінки – невисокого зросту, чорнява (волосся в'ється), кароока. Середньої статури. На момент виходу з дому була одягнена в чорну шкіряну куртку, такого ж кольору джинсові штани. При собі мала чорний рюкзак.

Всіх, хто що-небудь знає про те, де може перебувати Інна Циба або бачив схожу на неї жінку, просять зателефонувати правоохоронцям на гарячу лінію поліції.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

«Вона лікар?», - уточнюють кияни.

«Я не розумію одного: куди постійно пропадають люди? Куди вони діваються?», «Дізнатися б, куди вони ходять. Я б теж сходив, цікаво», «Куди діваються… вештаються без справ, сім'ї, роботи і в історії потрапляють», «У більшості випадків самі повертаються додому», - коментують користувачі мережі.

Нагадаємо, раніше у Харкові з лікарні втік хлопчик з порушенням психіки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві безслідно зникла 11-річна дівчинка.

Також Знай.uа" повідомляв, що зникла під Запоріжжям дівчинка вийшла на зв'язок з батьками.