У Києві, як і по всій Україні розпочався весняний призов, який відклали у зв'язку з карантином. Однак це не скасувало необхідність носити маски і дотримуватися дистанції. Всупереч усьому у Голосіївському районі столиці військкомат створив всі умови для поширення коронавіруса. Про це пише Телеграм-канал Київ Зараз.

У повідомленні говориться, що районний військкомат не зміг організувати роботу в умовах карантину. Тому всі призовники стоять в одній черзі, дистанцію ніхто не дотримується, масок немає у більшості присутніх.

У військкоматі Києва наплювали на карантин Фото: ТГ-канал Київ Зараз

Також робота військкомату організована так, що призовникам доводиться їхати сюди не один раз, що ще більше збільшує ризик зараження і поширення вірусу. В кінці повідомлення йдеться, що після цього в Києві фіксують нові спалахи хвороби.

Варто зазначити, що Кабінет міністрів прийняв рішення змінити робочий графік українців, щоб в транспорті не накопичувалось велика кількість людей і можна було призупинити поширення коронавіруса. зокрема, зміни торкнуться державних інстанцій і фондів. Вони будуть працювати з 8 годин ранку і з 10 години ранку.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Також в Україні незважаючи на карантин дозволили проводити зовнішнє незалежне тестування. Абітурієнтам, викладачам доведеться дотримуватися суворих правил, які прописані спеціально для цих цілей.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що кабмін змінив робочий графік для державних інстанцій.

Знай писав, що влада схвалила проведення ЗНО незважаючи на карантин.

Нещодавно Знай передавав, що Костюк розповів, хто може не йти на ЗНО.