У київському метрополітені пройшлася група жінок, які закликали пасажирів знімати захисні маски, оскільки "коронавіруса не існує". Відповідним відеороликом поділився паблік "Київ Оперативний" в Facebook.

На відеозаписі, знятим очевидцями, видно, що група з шести жінок з дитиною почали свою "акцію" ще на ескалаторі при спуску на станцію. Вони кричали пасажирам підземки, що "вас обманюють", "ніякого коронавіруса немає", "увімкніть мізки", "знімайте маски" і "дихайте вільно".

У київському метро жінки закликали пасажирів знімати маски / скріншот з відео

Після ескалатора жінки продовжили свою агітацію і у вагоні метро. Всі з них, відповідно, були без масок. А та, що йшла попереду, одягла на обличчя тканинну косметичну маску і тримала в руках мітлу.

Більшість пасажирів підземки реагували на них скептично і не піддавалися маніпуляціям. Інші ж з зацікавленістю спостерігали за подіями і почали потурати маніпуляторам.

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Варто нагадати, що згідно з опитуванням КМІС, 66% українців вважають, що коронавірус був створений штучно, і тільки 18% дотримуються думки, що він виник природним шляхом.

Нагадаємо, що у Києві чоловік без маски вирішив осідлати тролейбус, проте водії не оцінили.

Як повідомляв портал Знай.иа у Київському метрополітені зупинили дівчину, яка намагалася прорватися в підземку без медичної маски.

Також Знай.иа писав, що київські копи ігнорують вільне переміщення перевантажених фур по столиці.