У Києві в маршрутки на ходу відлетіло колесо. При цьому воно ледь не зачепило жінку, що знімала все, що відбувається, на камеру свого телефону. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

За словами автора відео, у маршрутного автобуса на ходу відвалилося колесо. Під час зйомки відео колесо полетіло в жінку, яка за всім спостерігала. Тільки дивом їй вдалося уникнути зіткнення.

«Те, що у маршруток відвалюються колеса - вже ні для кого не новина, а от те, що це колесо мало не прибило людину - щось новеньке. Цікаво, як довго ще ці небезпечні жовті автобуси будуть курсувати по місту?», - пишуть у співтоваристві.

«Ух! Потрібно вводити конкурс на швидкісну зйомку в екстреній ситуації. З моменту відвалу колеса і прильоту його на тротуар автор встиг дістати смартфон, включити відео і зняти... замість того, щоб відбігти на безпечну відстань», - захоплюються реакцією жінки кияни.

«Буде їздити, поки не буде достатньо автобусів на маршруті і нормальної температури в цих автобусах (їхати в спеку немов у сауні не кожному подобається) ... а маршрутка швидко, з відкритими вікнами і люком довезе... шкода, що в поганому стані всі вони», «Потрібно прибирати ці жовті труни на колесах з вулиць Києва. Вони, крім усього іншого, забруднюють повітря, за ними завжди шлейф чорного диму», «Приберіть вже цей непотріб з доріг столиці! Мер, ау-у-у-! В Києві взагалі хтось є, хто може приймати вольові рішення? Чи тільки "прокладки" на керівних посадах?!», - обурюються городяни.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

«Тільки коли всі чинуші-казнокради і мер Києва пересядуть з Мерседесів на жовті скотовози, тільки тоді зміниться ситуація», - додають вони.

«Скоро Тищенко прийде - лимони принесе», жартують деякі.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі набита людьми маршрутка влетіла у легковик

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Тернополем вантажівка впала в річку після обвалення моста.

Також, "Знай.uа" писав, що в Дніпрі жінка протаранив паркан і змилася з місця ДТП.