У Києві, у дворі одного з житлових будинків, розташованих на проспекті Перемоги, зловили дикого зайця. Про це розповіли в столичній Службі порятунку тварин в соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що рятувальникам, які прибули за викликом для відлову дикої тварини, так і не вдалося встановити, якими шляхами вухатий гість потрапив в центр столиці.

Зайця обережно відловили, оглянули і передали ветеринарам – у тварини виявилася пошкоджена лапка. Після надання медичної допомоги заєць вирушив у Притулок для диких тварин під Борисполем.

Пізніше його відпустили назад у природу.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

«Свобода! Спасибі всім, хто підтримував зайчика! Тепер він на волі. Ми надали допомогу і повернули в природне середовище. Адже завдання реабілітаційних центрів - не накопичувати, а вибирати найкраще для тварини. Це дикий заєць і абсолютно готовий повернутися додому», - додали в службі.

Додамо, що в Запоріжжі заєць прогулювався по місту, поки городяни сиділи під замком, на карантині.

Нагадаємо, в Індії знайшли стародавню статую Бога Сонця, вид якої вразив навіть досвідчених дослідників.

Як повідомляв портал "Знай.uа", біля берегів Флориди підводні дослідники знайшли коробель з вугіллям , який майже 100 років тому зник у Бермудському трикутнику з 32 пасажирами на борту.

Також Знай.uа писав, що в грецькому Пілосі археологи виявили дві елітні гробниці бронзового століття, багаті унікальними предметами.