Київські рятувальники отримали партію нових човнів, які спеціально пристосовані для порятунку людей на воді. Детальніше про це розповідає КП "Плесо" на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначили у КП "Плесо", нові човни "Колібрі" є досить маневреними і пристосовані для порятунку в річці або озері. Їх міцності можу позаздрити всі попередні моделі – вони витримують спеку до +50 градусів і холод до -40 градусів. Нові човни зможу вмістити в себе 3-4 людини.

Київські рятувальники отримали нові човни Колібрі / скріншот з відео

Підприємство вже передало нові плавальні апарати київським рятувальникам, тому вже сьогодні вони зможуть відправитися на порятунок людей. Нові човни обладнані стаціонарним транцем, до якого кріпиться мотор потужністю 5 кінських сил.

Рятувальникам вже вдалося протестувати нові човни: вони вирушили на Дніпрі, де перевірили плавальні апарати на маневреність і стійкість, розхитуючи їх на ходу. Рятувальникам припали нові човни за душі і вони зазначили, що "Колібрі" значно поліпшать їхню роботу.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, що в декількох районах Києва пройшли акції протесту, які влаштували групи підлітків.

Як повідомляв портал Знай.иа у Києві на дорозі помітили дівчину, яка порушувала правила дорожнього руху.

Також Знай.иа писав, що Віталій Кличко взяв з бюджету кілька мільярдів на будівництво метро, але, роботи виконані лише на 1 відсоток.