У п'ятницю, 31 липня, в місті Біла Церква Київської області на річці Рось втопилася 10-річна дівчинка. Про це повідомили в поліції регіону.

За інформацією правоохоронців, тіло загиблої дитини перебувало приблизно в 3-4 метрах від берега. Потонулу дівчинку помітили випадкові перехожі, які викликали на місце події поліцію і швидку допомогу. На жаль, врятувати дитину не змогли.

Труп дитини відправили на судмедекспертизу, яка повинна встановити більш точну причину смерті. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом загибелі неповнолітнього.

За попередньою версією правоохоронців, дівчинка могла стати жертвою болотистої місцевості, в якій виявили труп – її могло затягнути в трясовину.

"Ймовірно, що дівчинку затягнуло в це болото, в результаті чого сталася паніка. Але це попередня версія. Одна з версій", – відзначають в поліції.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Очевидці кажуть, що раніше неодноразово бачили її на цьому березі – вона вигулювала собаку. За словами прес-секретаря Білоцерківського відділу поліції Оксани Барковской, в день трагедії дівчинку з собакою на березі бачив і місцевий рибалка.

Нагадаємо, у Запоріжжі дівчина пірнула у вируюче море і потонула - байдужий пенсіонер і пальцем не поворухнув.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють тривогу: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.