У Києві ескалатор протаранив ковшем дах легкового атвомобіля. Про це розповіли на сторінці "Київ Оперативний" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що під час ремонту асфальту по вулиці Ахматової водій ескалатора не помітив автомобіль Renault, який проїжджав повз і вдарив його ковшем по даху.

В результаті удару водій легкового автомобіля отримав травму голови. На місце події викликали швидку допомогу та поліцію.

публікація: Facebook

До повідомлення додали відео, яке зняв очевидець події. На ньому можна помітити легковий автомобіль марки Renault темно-сірого кольору, який постраждав від удару ескалатором.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

За кадром автор відео описав те, що відбувається.

"Асфальт зняли, тільки що проходжу, проїжджає реношка, ковш опускається... я думаю ви бачите, по даху вдарило, у мужика там голову розбило, коротше весело тут у нас" - сказав автор відео.

Користувачі сторінки не могли пройти повз даної події і висловили свою думку в коментарях під відео. Багато хто вирішив, що водій хотів проскочити по ділянці дороги, яка знаходиться на ремонті і розкритикували його за це.

"Дуже весело!", "Чудово! Дороги все гірше - психів все більше.", " ох***ли чи що, по дорогах їздити?!", "Якого дідька їздити по під ковші.", "Явно кудись поспішав, надіявся проскочить і не вийшло", "Черговий спішун." - написали підписники в коментарях.

коментарі до публікації Київ Оперативний: Facebook

Нагадаємо, що у Дніпрі лекговушка смерті забрала життя однорічного малюка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві маршрутник в гонитві за пасажирами протаранив тролейбус.

Також, "Знай.uа" писав, що в Ужгороді горе-водій влетів у ДТП і "припаркувався" у сміттєвому баку.