У Києві можуть зупинити роботу метрополітену та громадського транспорту.

Місцева влада столиці буде змушена зупинити рух громадського транспорту, зокрема і метро, якщо лікарні будуть неспроможні надати допомогу хворим на COVID-19. Про це в ефірі Свобода Live заявив мер Києва Віталій Кличко, пише "Радіо Свобода".

"Я не хочу про це говорити. Якщо станеться вибух (захворюваності – прим.), то ми будемо змушені переходити до таких речей, винятково турбуючись за здоров’я та життя людей", – розказав Віталій Кличко.

Водночас він чітко не відповів, чи зупиниться громадський транспорт у Києві, якщо місто потрапить до "червоної" карантинної зони, яку визначає уряд.

Кличко, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

"Я проти того, щоб зачісувати усіх під одну гребінку для того, щоб одні правила для всіх робити. Винятково мери міст, на місцях, відчувають і несуть відповідальність перед громадою для того, щоб спалаху не було... Що означає вибух? Вибух означає, що кількість ліжок, кількість лікарів буде меншою за кількість пацієнтів", – додав мер Києва.

Нагадаємо, київський мер Віталій Кличко вирішив піти від відповіді на питання про посилення карантину в Києві після чергового антирекорду по добовому приросту COVID-19.

Жартівливу відповідь на запитання він дав журналісту видання "Апостроф" про перспективи щодо введення жорсткіших карантинних заходів у Києві.

"Вакцину поки що не винайшли"— сказав Віталій Кличко у відповідь на питання, що буде з карантином і чи стануть посилювати заходи в столиці України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Глава штабу Кличка купив автомобіль за 3 млн на вкрадені у киян гроші, - блогер

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кличко і Пальчевський у лідерах на посаду мера Києва, - телеграм-канал Шрайк

Також «Знай.uа» писав, що Кияни жорстко "проїхалися" по Кличку за передвиборчі вчинки: "Ото мафія!"