Інфекційна лікарня Білої Церкви була визначена як опорна для лікування хворих з коронавірусом в Київській області. Разом з тим, місць у медзакладі вже не вистачає, тому хворих з пневмоніями відправляють на домашнє лікування. Про це стало відомо з повідомлення мешканки міста Ганни Федченко.

За словами дівчини, її маму з діагнозом "двостороння пневмонія" поклали в лікарню, проте вже 14 вересня виписали у зв'язку з тим, що не вистачає місць для пацієнтів з коронавірусом.

Щоб звільнити ліжка для "коронавірусних" хворих, у Білій Церкві переформатували пульмонологічне відділення. Тих пацієнтів з хворобами дихальної системи, які можуть обійтися без лікарської допомоги, відправили по домівках, решту розподілили по інших лікарнях.

Весь четвертий поверх медзакладу відвели під додаткове відділення для пацієнтів з коронавірусом.

"Якщо ви досі не вірите, що COVID-19 є, сходіть постійте півгодини під інфекційною лікарнею і подивіться, який дурдом там діється. А за ці дні я навчилася робити уколи, тому що, якщо почнеться в Білій Церкві те, що було в Італії в березні-місяці, я зможу бути волонтером і допомагати хворим", – повідомила дівчина, звертаючись до занадто безтурботних українців, які забули про пандемію.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

В інфекційній лікарні Білої Церкви підтверджують той факт, що місць для «коронавірусних» хворих вже не вистачає. У місті оголосили набір медперсоналу для додаткового відділення.

Нагадавши, вчені отримали грант на розробку вакцини від коронавірус, найважливіші ліки століття можуть народитися в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, головний епідеміолог вляпався в скандал через жертву covid.

Також Знай. ua писав, що в Україні шукають охочих посперечатися на 10 тис дол щодо зараження Covid-19.