Постійні спалахи коронавірусної інфекції в Україні напряму пов`язані зі стартом передвиборчої кампанії на місцевих виборах.

Про це президент Володимир Зеленський заявив під час візиту на Рівненщину у розмові з журналістами. Так, глава держави оцінив успіхи уряду в боротьбі з вірусом, але зазначив, що серйозні проблеми почалися з моменту, коли почалася підготовка до місцевих виборів.

“Ми бачимо соціологію – який вплив має вся ця політична ейфорія, цей політичний цирк місцевої влади…Вони (представники місцевої влади – ред.) хочуть подобатися всім людям, які живуть в тому чи іншому місті, населеному пункті. Але, ви знаєте, зараз ми бачимо понад 4 тисячі (нових хворих коронавірусом за добу – ред.). 4 тисячі – це іграшки, які більш ніж на тисячу відсотків збільшили кількість хворих”, – сказав Зеленський.

Президент зазначив, що місцева влада безвідповідально ставиться до правил карантину і, незважаючи на коронавірус, влаштовує масові заходи. Це спричинює сплески захворюваності.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Зеленський дав губернатору Харківщини Кучеру 100 мільйонів: "Треба рятувати від раку"

Популярні новини зараз

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Степанов на Хмельниччині пригрозив розбірками сімейним лікарям

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський зізнався "в коханні" Закарпаттю і наобіцяв золоті гори.