У соціальних мережах з'явився ролик, на якому біля зупинки громадського транспорту вишикувалася величезна черга. Відео зробили на Мінському масиві, люди чекали 99 автобус. Їх виявилося так багато, що черга повільно переповзла в підземний перехід, розташований неподалік.

Відео на своїй сторінці в Facebook публікує "Київ Оперативний", користувачі обурені ситуацією, коли люди змушені товпитися, щоб потрапити додому. І це в той час, коли Київ знаходиться в жовтій карантинній зоні.

"Затори в Києві не тільки на дорогах, наприклад, ось – черга на 99 автобус. Нагадаємо, що Київ у жовтій карантинній зоні", – нагадали автори повідомлення.

У коментарях під ним користувачі відзначають, що таких колапсів в принципі бути не повинно.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Нехай ще більше Міністерок набудують. Раніше при забудові мікрорайону враховували потребу в транспорті, школах, садках. Зараз просто бабло рубають", "Жесть", "Добре, коли хороша погода і почуваєш себе добре. Тоді йдеш пішки. Прикро. Все для людей", "Особливо в дощ пройтися 30-40 хвилин – це "відмінна" ідея, а потім піти на лікарняний. А щоб його отримати - піти в лікарню і, як варіант, ризикнути і там щось підхопити", - пишуть українці.

Нагадаємо, в Києві біля інфекційного відділення вишикувалася величезна черга з автомобілів швидкої допомоги. Кадри яскравіше будь-яких слів показують, що діється в столиці під час епідемії. Зокрема, на цьому відео зафіксували чергу до інфекційного відділення Київської клінічної лікарні №9.

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.