Українка, яка проживала в Японії, поділилася власним досвідом того, як в Країні висхідного сонця її лікували від депресії.

За її словами, в якийсь момент вона геть втратила інтерес до життя-перестала стежити за собою, нерегулярно харчувалася, набрала зайву вагу і твердила, що їй вже не хочеться жити. Подруга-японка запропонувала допомогти, і відвезла українку на «цікаву процедуру, після якої відчуваєш себе так, як ніби заново народився».

У центрі, куди її привезла подруга, жінці поставили кілька питань про здоров'я, переодягли її в ошатний одяг і поклали в труну.

Українку запевнили, що випустять, як тільки вона натисне на кнопку всередині труни. Пролежавши кілька хвилин, вона почула, як її кудись забирають і везуть на машині. Жінка пробувала тиснути на кнопку, але її ніхто не чув. Після цього вона почула звук землі, що падає на кришку труни.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

"Мене реально закопують. Я почала ще більше верещати, як свиня на бійні, і штовхати ногами. А найстрашніше - я почала задихатися. Я ридала, і соплі текли по щоках, заливали в вуха. З тісноти я навіть не могла витерти обличчя. Я лежала, як колода. Руки по швах. У тісній труні. Всередині смерділо сечею, бо від страху я... Я думала-Господи, я не хочу вмирати", - пише вона.

За час страху і відчаю вона встигла згадати і про дочку, про яку зовсім забула через депресію, і про маму, якій перестала дзвонити. І жінка зрозуміла, що насправді життя прекрасне, і нею треба користуватися, поки є можливість.

У цей момент її труну відкрили. Виявилося, що вона знаходиться все в тій же кімнаті, а похорон був ілюзією.

"Не хочу більше туди. Хочу жити тут і зараз!",- робить висновок Українка.

Нагадаємо, що дівчинка прийшла до тями після 4 років коми і розповіла страшне

Як повідомляв портал "Знай.uа", хворого коронавірусом дідуся поховали живцем через помилку лікарів

Також, "Знай.uа" писав, що українцям пояснили причини злиднів, всі видають зуби