Популярна українська телеведуча «1+1» Соломія Вітвіцька, яка впродовж останніх тижнів подорожувала Північною та Центральною Америкою, повернулася на Батьківщину. Про це вона розповіла на власній сторінці в Instagram.

«What’s up LA! happy to come back (Що там, Лос-Анжелес, із задоволенням повертаюся)», - написала вона, опублікувавши ефектний знімок на березі океану.

На фото – Соломія стоїть на узбережжі у вишуканій сукні бежевого кольору. На сукні – цікавий візерунок – квіти магнолії та написи українською – «Дико люблю».

«Красуня!», «Неймовірно гарна», «Неймовірно чарівна», «Червона помада дуже личить», «Файна дiвка!», - пишуть у коментарях фанати телеведучої.

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

«Дуже гарні!», «Неймовірна красуня!», - додають захоплені українці.

Також Знай повідомляв, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала шанувальникам новий образ. Вона сфотографувалася на тлі золотистого листя дерев в бардовому пальто і яскравому платті з квітковим принтом.

Нещодавно Знай передавав, що українська ведуча Соломія Вітвіцька назвала місце в Україні, яке вразило її найбільше під час подорожей у карантинний період.

Нагадавши, Знай писав, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька сфотографувалася у ванній кімнаті в махровому халаті. Вона розповіла, що готується до сну і збирається знімати макіяж. При цьому телеведуча не посоромилася викласти фото без ретуші і без прикрас.