У Київському метрополітені спроба зменшити скупчення людей шляхом обмеження станцій на вхід зазнала повного краху. Відповідний відео доказ розмістили в телеграм-спільноті "Київ зараз".

Як повідомляє автор поста, те, що відбувається в короткому ролику він відобразив на станції метро "Чернігівська".

"Новий день-нові черги! У київському метро намагаються зменшити скупчення людей на станціях, через що черги утворюються біля входу на них. На кадрах - ситуація на "Чернігівській»", - повідомили у підписі до ролика.

Зазначимо, що обмеження станцій на вхід пасажирів прийняли як міру боротьби з поширенням коронавірусу в столиці. За задумом, люди повинні дотримуватися соціальної дистанції, щоб уникати натовпу в метро.

Однак через ці обмеження на вулиці перед вестибюлями станцій збираються натовпи тих, хто бажає потрапити всередину. Це тільки погіршує ситуацію, сприяючи активній передачі вірусу серед людей.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Нагадаємо, раніше Київських комунальників у купі снігу постебали в мережі: "діджиталізація?" У мережі з'явилася карта, на якій можна подивитися, чи прибирають у вашій місцевості сніг. Clean City працює вже п'ятий рік.

Як повідомляє портал " Знай.ua» Поки вся Україна розгрібає снігові замети Одеса пішла під воду: "не забувайте весла".

Також " Знай.ua " писав, що Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%.