Відомий український телеведучий Юрій Горбунов часто радує своїх передплатників в соціальних мережах новими знімками. Цього разу він опублікував в Instagram фото з підрослим сином.

Таким чином повідомляється, що подружжя Осадча і Горбунов проводять багато часу зі своїм сином Іваном, якому не так давно виповнилося чотири роки. Зростає хлопчик непосидою, ТАТО привчає малюка до йоги, а мама любить з ним подорожувати.

Останнім часом батьки стали частіше показувати його, що не може не радувати фанатів.

Цього разу український телеведучий показав як проводить вихідний разом з сином. Вони в однакових образах вирушили в супермаркет за покупками, і зробили спільне фото біля вітрин.

Батько з сином виглядали досить стильно, що не могло не радувати передплатників. Вони вибрали чорні штани, білу курточку, і світлі кросівки на масивній підошві.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"Ну що, син, купуємо все за списком, який мама написала, або тільки солодке?"- підписав нову публікацію Юрій Горбунов.

Нагадаємо, ведучий Юрій Горбунов в таємниці зайнявся вокалом і готує нове шоу: "Невже Ліпсінк Батл?". Відповідний знімок актор опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча покроково розповіла, як повторити її улюблену зачіску на кожен день

Знай.ua писав, Горбунов, Потап і Винник потрапили на "Скажене весілля": "Ось це хитяра!". На опублікованому відео можна побачити безліч зірок української естради і телебачення.