У Києві завідувачка одного з дитсадків наказала батькам самотужки розчищати дах від снігу та льодяних брил, мотивуючи це тим, що в установі «немає двірника». По це повідомили у спільноті «Батьки SOS» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, йдеться про столичний садочок №337.

«Оце дах садочка №337 в місті Києві. На цей дах, за вказівкою завідувачки, повинен лізти якийсь тато і прибирати цю снігову кригу (можливо не лізти, а дострибувати, не розумію, як це повинно відбуватися). Завідувачка навіть скидає в групу розміри даху, ну якщо добровольців немає, то нехай батьки скинуться і покличуть альпіністів», - написала одна з мам, чия дитина перебуває в зазначеному садочку.

Жінка додала, що в Районному управлінні освіти заявили – сніг є проблемою садочка, і прибирати його має двірник.

«Поки РУО перекладає на садочок, а завідувачка на батьків, оцей "сніголід" от-от впаде комусь на голову», - додала вона. Пізніше з’явилася інформація, що виконавця по зверненню вже визначили, однак тепер «завідувачка зриває зло на вихователях».

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Скрін, Facebook Батьки SOS

Скрін, Facebook

Скрін, Facebook Батьки SOS

«Жах. А як це РУО собі уявляє двірника, що має на дах вилазити. Про батьків взагалі мовчу. Неадеквати», «А якщо чийсь папа впаде з того даху?! Завідувачка забула норми з охорони праці? Яке право вона має довірити небезпечний вид роботи не найманому в садку працівнику, без інструктажів, без договору на тимчасові роботи?», - обурюються коментатори.

Скрін, Facebook Батьки SOS

Скрін, Facebook Батьки SOS

Скрін, Facebook Батьки SOS

«Хіба не можливо інші служби задіяти, комунальні або МЧС. В них і техніка є. Питання-пропозиція до дирекції, а не автора посту. Просто всі звикли, що модна перекласти на батьків, а вони порішають», - додають українці.

Нагадаємо, під Харковом чоловік кинув гранату у вікно 11-річної дитини: "це замах!"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Чернівцях п'яні патрульні зламали хлопцеві руку: тримали в снігу п'ять годин.

Також портал Знай.uа писав, що у США застрелили пранкера, який влаштував розіграш перехожим. 20-річний Тімоті Вілкс зі своїм другом вирішили зняти пранк для свого YouTube-каналу, проте щось пішло не за планом.