Стало відомо про інцидент, який стався з українською актрисою на кордоні України. Порушила встановлений порядок в'їзду-виїзду.

Таким чином повідомляється, що під час оформлення пасажирів з рейсу «Мінськ-Київ» прикордонниками було з'ясовано, що громадянка Російської Федерації - заслужена артистка Росії, актриса кіно і театру, відвідувала анексований Крим порушуючи встановлений порядок.

Як виявилося, це була Роза Хайрулліна. Відома на території Росії актриса. Тут вона планувала знятися у фільмі, але тепер доведеться шукати заміну.

Вона пояснила прикордонникам, що український півострів відвідувала навесні минулого року, і потрапила туди авіарейсом. Водночас було зафіксовано й інші її візити на окуповану Російською Федерацією територію України.

За те, що вона порушила українське законодавство, прикордонники закрили їй в'їзд на територію України як мінімум на три роки. Також вона була притягнута до відповідальності за статтею 204-2 кодексу України.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

На даний момент жінка вже полетіла на зворотному рейсі в Білорусь.

Нагадаємо, що у Києві, в міжнародному аеропорту "Бориспіль", затримали чотирьох китайців, які намагалися незаконно провезти через Україну дорогий багаж. При огляді багажу у них виявили майже шість тисяч кубинських сигар і більше 700 упаковок дорогого гомеопатичного препарату, виготовленого з отрути блакитного Скорпіона.

Як повідомляв портал Знай, у Державній прикордонній службі вшанували пам'ять загиблого товариша по службі в його День народження.

Також Знай писав, що на Київській митниці в аеропорту "Бориспіль" виявили 2 валізи, набиті " наркотиками".