Стало відомо про те, що в столиці з'явився поїзд добра. Знаходиться він в метрополітені,і покататися може будь-хто.

Таким чином повідомляється, що в метро курсує вагон з котиками і собачками, які в цю хвилину чекають свою нову сім'ю. Чекають, поки їх заберуть в теплий, затишний будинок.

Всі тварини, які зображені на вагонах, є підопічними найбільших притулків, в тому числі і Центру захист тварин. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав Тимур Ткаченко. Він є директором Департаменту міського благоустрою.

Благодійна кампанія в метро, фото: скріншот

Таку ініціативу запропонував фонд Happy Paw!

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Варто відзначити, що за минулий рік Центр захисту тварин, який підпорядкований Департаменту, знайшов будинок більш ніж для 750 бездомних тварин.

Якщо раптом ви вирішили прихистити собі котика або собачку, то зараз саме час. Звертайтесь за номером телефону (098) 828 14 14.

Нагадаємо, раніше У МВС показали, як не потрапити в пастку торговців людьми: "Все в зоні ризику". Детальніше про це розповідає прес-служба МВС.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Українка три роки тримала чоловіка в сараї і годувала помиями: "Конотопська відьма".

За інформацією правоохоронних орган, дана історія бере свій початок у 2016 році. Саме тоді потерпілий вийшов з в'язниці і приїхав до Києва.

Також "Знай.uа" писав, що Тернополяни вирвалися з рабства і розкрили жорстоку правду, волосся дибки: "ґвалтували і годували гірше тварин"