В Києві на Лісовому масиві група підлітків навела чистоту у лісі. "Озброївшись" рукавичками та поліетиленовими мішками, юні мешканці столиці 14 березня прошерстили територію по Лісовому проспекту.

В кінці "квесту" назбиралося 20 мішків зі сміттям, повідомляють автори проєкту "12 добрих справ" на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

“Шестеро людей із 14:30 до 17:00 зібрали близько 20 мішків сміття. Хочемо попросити вас не смітити і прибирати за собою після відпочинку. Тілько в цьому лісі нереальні обсяги сміття, ми прибрали лише малу частину і плануємо ще туди повернутися, тільки з командою побільше“, – йдеться в публікації.

Лише неподалік голуб’ятні вони зібрали 5 пакетів сміття об’ємом по 120 літрів.

Тим часом мешканці села Хмільник, що на Іршавщині, нажахані через стан своїх річок: водоймища буквально паралізовані сміттєвими заторами.Скляні, пластикові тари, повалені дерева, старий одяг, запчастини електронної техніки - усе це не можна знайти не на секонд-хенді, а в закарпатській річці Боржава.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що впали. Деякі з них впали вкрай невдало – придавивши собою автомобілі.

Також Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево. Через сильну зливу, яка пройшла у Франківську в ніч з 5 на 6 жовтня, біля входу в місцеву синагогу впало дерево. Рослина впала прямо перед входом. Стовбур і гілки прибирали комунальні служби.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині чоловік загинув страшною смертю в лісі - впало і розчавило. Правоохоронці встановили, що 48-річний житель цього села займався заготівлею дров. Він в лісі пиляв деревину. Одне з дерев було раніше пошкоджено ураганом і частково вирвано з землі.