У Києві 27-річний чоловік влаштував страшну ДТП, у якій загинула 17-річна дівчина. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

За даними, оприлюдненими у соцмережах, винуватець аварії - онук ексміністра МВС України часів президента Леоніда Кучми - Миколи Білоконя. Чоловік вирішив покатати двох знайомих дівчат 17 і 18 років, влаштував перегони з патрульною поліцією і розбився, врізавшись у дерево.

«Страшна аварія сталася вночі на бульварі Лесі Українки. За попредньо інформацією, тікаючи від патрульних на шаленій швидкості водій Infiniti не впорався із кермуванням та вилетів з дороги. На момент ДТП в автівці було три особи: двох (включно із водієм) госпіталізовано до лікарні, одна дівчина загинула на місці», - повідомили у спільноті.

«Це ж так романтично - промчати по нічному місту з вітерцем, правда? Кривда, бл*дь. Чувак вирішив вигуляти двох теличок ... вигуляв. Одна в лікарні, друга в морзі, у мужика ні подряпини, напевно допомогло те, що він був бухим за кермом. Дівчатам 17 (загиблій) і 18 років. Так собі початок свят», - написали у телеграм-каналі «Х**вий Київ».

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

У коментарях до допису українці не стримують емоцій.

«Завжди дивує те, що всі їх онуки, діти, правнуки, куми, свати і т.д. "поважних людей" тікають від поліції, ну от чого, тебе ж , падла, і так відкуплять, то нащо наражати на небезпеку інших, бити машини, псувати природу і таке інше...от чого???», «Їхати на Інфініті, і тікати від штрафу в кілька тисяч гривень (якщо навіть і п'яний), і вбити людину... Заощадив...», - обурюються люди.

«Логіка бухого хлопця на машині з двома панянками-малолітками - вона інша», «Та чого все переживають, що водія не покарають? Та покарають, тільки водій буде точно одна з дівчат, ось і все», «Ось і покаталися», «Дегенерати пішли вже в третьому поколінні, і з кожним поколінням стають все більш цинічними», «Зроблять копів винними, мовляв, навіщо гналися», - додають коментатори.

Нагадаємо, що у Харкові неадекватна жінка виклилилася на пенсіонерку через місце в тролейбусі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві чоловік влаштував ДТП, в якому планував розбитися, через "поганий настрій".

Також Знай.uа писав, що пасажирка прийняла напад у таксиста за сп'яніння: помер від інсульту через недосип.