У Києві спіймали двох, підозрюваних у крадіжці, проте правоохоронці їх відпустили за недоведеністю провини. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

"Ванька і Ритка. 30 Квітня була здійснена масштабна крадіжка. Злодії проникли на територію складу і вкрали дуже багато цінних речей. Через кілька годин частину вкрадених речей вдалося знайти у місцевих наркоманів на вулиці Білицькій, 30. Зазначені особи-Ванька і Ритка. За словами сусідів, постійно ошиваються десь ночами, а під ранок приносять додому купи різних речей», - розповіли в співтоваристві.

Автор повідомлення додає, що зазначені двоє (можливо з подільниками) можуть бути причетні до низки крадіжок, які останнім часом були здійснені в районі.

«На місце прибула оперативна група і описала все вкрадене, але оскільки прямих доказів їх провини немає - їх не затримували. А даремно - Кришталь Ванька вже подався в біга", - зазначає автор повідомлення.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Їх тільки за одні обличчя можна амністувати і пробачити», «А так відразу і не скажеш – обличчя он які жалісливі!", - сміються кияни.

Знайшлися і знайомі жінки на фото - стверджують, що їй приблизно 40-42 роки, у неї двоє дітей, і ще недавно вона виглядала значно краще. Однак наркотики перетворили її на стару.

"Рита, блін. Складно повірити, але вона дуже красива була ще років 10 тому. Як наркотиками себе довела, а там двоє малих ще. Шкода її», - пишуть жалісливі городяни.

"Бонні і Клайд Ukraine edition», «Яка держава - такі Бонні і Клайд. (Проти України нічого не маю, але засуджую діяльність нашої правової системи і те, як виконуються і дотримуються закони, які повинні захищати людей і їх майно)», - додають інші.

Нагадаємо, що "Клофелінщіца" з "Глухаря" попалася на крадіжці грошей: актриса затримана

Як повідомляв портал "Знай.uа", ЗСУ викрили терористичну групу на Луганщині: хотіли розпорошити небезпечну речовину

Також, "Знай.uа" писав, що 8-річний хлопчик потрапив у пастку до 43-річного зловмисника: пропонував жити разом