У Києві сталася пожежа на верхньому поверсі житлового будинку. Пожежники годину гасили загоряння, проте їх робота задовольнила не всіх. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

"На вулиці Стальського, 9, о 16:30 загорілася квартира на 9-му поверсі. Пожежники приїхали протягом 10-ти хвилин. Гасили до повної ліквідації приблизно годину. Пощастило, що в квартирі нікого не було. Причина загоряння поки невідома, будуть встановлювати правоохоронці", - написали автори повідомлення.

"Да уж, п * * дец повний, з дев'ятого до першого все залито водою», «уявляю, яке тепер сусідам знизу жити в басейні", "Цікаво, скільки кубів води запхали в квартиру. І яка норма повинна бути на квадратний метр вогнища загоряння?", - обурені кияни.

"В інших країнах всі загоряння в житлових багатоквартирних будинках гасять піною", "Це жесть, реально, чому не піною? Що тепер робити всьому стояку?", "Не знаєш, кому поспівчувати більше, що горіли зверху або тепер затопленим знизу...",- нарікають городяни.

"Пожежники своїм життям рятують чиїсь квартири, будинки, і ніхто не скаже просто "спасибі". Однак, об* * *ть - це завжди черга бажаючих. Чим гасити пожежі, мабуть, не вирішують безпосередньо ті, хто йде в полум'я. Як і в будь-якій структурі є керівництво. Може бути, такі обурливі коментарі слід направляти саме в ту сторону, а для простих пожежників, які ризикують своїм життям, не скупитися на подяку!», - припускають більш спокійні громадяни.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше повідомляли, на великому хімзаводі прогримів потужний вибух: пожежників госпіталізують з опіками.

Як повідомляв Знай.uа, наполегливий франківець підпалив будинок сусіда, ворогували давно - " з другої спроби...".

Знай.uа писав, у лікарні з коронавірусними хворими пролунав потужний вибух, десятки загиблих: рятувальники розбирають вже руїни.