Кілька днів тому у центрі Києва на вулиці Саксаганського містяни споглядали неймовірну картину: в автомобілі з причепом, який обладнаний під ванну кімнату, мився чоловік.

Відео на своїй сторінці в Instagram виклав Артем Кейбал. На ролику видно, що в мобільній ванній є все, що тільки може знадобитися: душ, унітаз, набір мочалок, тумбочки, радіатор і, найголовніше, справжнісінька ванна з піною, в якій "відкисав" любитель перфомансів.

Біля незвичного транспорту стояла поліцейська машина.

Тим часом у російському Новосибірську пройшов конкурс, який багатьом може видатися досить дивним. Адже місцеві чоловіки змагалися у швидкості викопування могил. Конкурсанти повинні були якомога швидше й акуратніше викопати яму заданого розміру: 200 сантиметрів в довжину, 80 в ширину і 160 в глибину. Якість роботи перевіряли за допомогою справжніх трун, які опускали у свіжовириті могили.

Нагадаємо, десантники ЗСУ показали повну готовність на Донбасі: ворогу не позаздриш. Військовослужбовці десантно-штурмових військ показали на що здатні

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", ветеран Другої світової пояснив, чого насправді потребує Україна: "Щоб назавжди...". Українці вшанували пам'ять полеглих у роки Другої світової війни

Також "Знай.ua" писав, ветеран Другої світової, який втратив онука на Донбасі, відсвяткував 103 день народження. Відомому ветерану Івану Залужному виповнилося 103 роки.