Стало відомо про те, до чого можуть привести електросамокати. Киянин поділився історією подруги, якій ледь вдалося врятуватися після невеликої прогулянки на транспорті.

Про це Владислав Гребельник написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Його подруга Аліса Поліщук вирішила проїхатися після роботи додому на самокаті від компанії Bolt. В результаті, все закінчилося швидкою допомогою, а також великою кількістю крові.

Причиною цьому стала відмова гальм у самоката, і прямо біля Маріїнського парку їй довелося зіскакувати з нього, щоб не потрапити під автомобіль.

Багато ймовірно подумали, що перший подібний випадок, як зазначив у своєму пості Владислав Гребельник, однак, все досить серйозніше.

Пост чоловіка про самокатах, фото: скріншот

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У лікарні, коли вона розповіла, що ж сталося, лікар зізнався, що в день до них доставляють по 3-4 людини, після цих самокатів.

"Електросамокати стоять на кожному кроці. На них катаються і по-двоє і по-троє. На них щодня розбивають голови і ламають ноги. Сам же Bolt в юридичній інформації повністю відмовляється від своїх самокатів, не несе відповідальності за їх обслуговування тощо. І це дає їм можливість зберегти себе за законом, а у нас тільки й залишається, що смажити їх новинами в Facebook. Давайте зробимо так, щоб тільки один цей пост відбив бажання користуватися їхніми послугами у всіх і назавжди" - пише чоловік у своєму пості.

Постраждала дівчина, фото: Facebook

До слова, кожна поїздка страхується на 150 гривень, однак, як би це трагічно не звучало, у разі серйозної травми вони навряд чи стануть в нагоді.

Постраждала дівчина, фото: Facebook

У мережі чоловік також опублікував фотографії подруги Аліси, яка і отримала травми. Видно, що вдарилася вона досить сильно, і тепер деякий час піде на відновлення.

Постраждала дівчина, фото: Facebook

Нагадаємо, раніше У Києві електросамокати прирівняють до велосипедів

Як повідомляє портал "Знай.ua Харків'яни покажуть Кличку, що потрібно робити з велосипедом: "Приєднуйтесь"

Також "Знай.ua" писав, що Як уберегти велосипед від крадіжки: поради від патрульної поліції України