У Києві велосипедист загинув під колесами вантажівки через сумний збіг обставин. Про це повідомляє спільнота «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на поліцію столиці.

Як зазначається, трагічна автопригода сталася у Святошинському районі столиці: там пяний перехожий, гуляючи тротуаром, раптово змінив напрямок свого руху і змусив велосипедиста, який рухався назустріч, різко звернути.

На нещастя, чоловік на велосипеді потрапив під колеса вантажівки. Велосипедист 1993 року народження загинув миттєво. Врятувати йому життя не було жодних шансів.

У поліції вирішують питання правової класифікації справи.

Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Разом із тим, у спільноті City Ride в соціальній мережі Facebook звернули увагу на те, що загиблий велосипедист Віктор Заболотний перебував на дорозі без захисного шолома.

Віктор Заболотний, Фото: City Ride

«Він їхав по тротуару, і в момент об'їзду повз п'яне бидло, той його штовхнув на дорогу. У цей момент їхала фура, об яку він і вдарився головою. Після чого його відкинуло назад до тротуару, внаслідок чого він ще раз вдарився головою об бровку, шматки черепа розлетілися на 2-3 метра, частина мізків лежить на дорозі. Дуже страшне видовище. Хлопці, дуже рекомендуємо і просимо вас їздити в шоломах! Зараз вже запізно, але, можливо, якби Віктор був в шоломі, це могло б врятувати йому життя!», - наголосили столичні велосипедисти.

ДТП з велосипедистом, Фото: City Ride

Нагадаємо, що українку посеред білого дня збив іржавий трамвай, медики роблять все можливе: вийшла з маршрутки...

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Львівщині водій ВАЗ помер за кермом: протаранив огорожу та злетів у кювет.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві таксист Bolt забризкав балончиком жінку з дитиною, в компанії відреагували: "Заблокували його аккаунт".