Відома українська телеведуча програми "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч передплатників.

Цього разу Лебідь вирішила відповісти всім, хто цікавиться: скільки коштує влаштувати перевірку на вірність своєї другої половинки.

За її словами, цим питанням завалений її директ, тому вона вирішила ще раз повідомити всім, що всі розслідування в програмі "Аферисти в сітях" - безкоштовні.

Але поки заявки на перевірку вірності вона з командою не бере через те, що у них вже все розписано на 2 роки вперед, тому поки що "стати в чергу" не вийде.

"Народ, я до вас на хвилиночку. Розумієте, ви мене питаєте про що? Про перевірку на вірність. У Директі купа питань про те, скільки це коштує. Скільки це коштує - та анітрохи це не коштує. І про це я говорила дуже багато-багато разів. Мабуть, я погано говорила, тому зараз я чітко ще раз промовляю - це нічого не коштує. Просто у нас зараз розписані перевірки на вірність, напевно, року на 2 вперед, і про це я теж говорила у всіх своїх онлайн-інтерв'ю і т.д. і т. п. Тому, все безкоштовно, тобто будь-яке звернення - ми просто беремося за справу. Перевірки на вірність, зокрема, безкоштовні. Але поки що, все зайнято", - повідомила теелведущая.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, раніше "Гуччі в пранні": наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь продемонструвала робочі образи

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь показала "екстрим" на електросамокаті: "Пішла міняти штанці"

Також «Знай.иа " писав, що Олена-Крістіна Лебідь дозволила Розенку проявити талант у ранковому лісі: "Ось це паличка..."