У Києві чоловік вирішив відкрити купальний сезон у міському фонтані.

Про це повідомив телеграм-канал "Київ Зараз", посилаючись на муніципальну охорону.

Відомо, що інцидент стався вчора, 16 червня, на Володимирській гірці. Чоловік спокійнісінько роздівся до нижньої білизни і сів у прохолодну водичку, насолодитися повним релаксом йому завадила Муніципальна охорона.

джерело: Муніципальна Варта Києва

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Сьогодні дуже дивний день. Ще один чоловік купався, роздягнувшись, у фонтані на Володимирській гірці. Муніципали не схвалили", - йдеться в повідомленні.

"Скоро всі українці будуть так приймати душ ...ціни на комунальні зростають, ось результат ... Так хоч безкоштовно" ," це репетиція до Дня ВДВ" ," води гарячої вдома немає, що робити? скупався чоловік, що шкода?", "Хто схвалив муніципалів - відомо. А який закон схвалив муніципалів?", "Фу жир свій показує на все місто", - писали в коментарях кияни.

Також вчора в Києві був помічений ще один голий "експонат". Так, на столичній Троєщині чоловік вирішив прогулятися голяка посеред дороги. Його зняли на відео пасажири автобуса №79.

Чим закінчився інцидент і чи викликав хтось поліцію - невідомо.

Нагадаємо, раніше Харківські школярі відкрили сезон купання у фонтані і нарвалися на розлючених городян: "Мавпник!". Харків'яни помітили групу підлітків, які купалися у фонтані біля Харківського національного театру опери та балету (ХНАТОБ).

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі дівчина влаштувала спа-процедури в міському фонтані - "З шампунем і рушником"

Також «Знай.иа " писав, що У фонтані на Площі Ринок невідомі втопили прокатний електросамокат, городяни киплять: "До цивілізованої країни нам далеко".