Соня Плакидюк, відомий фешн-фотограф і експерт в модельному реаліті-шоу від "Нового каналу" розповіла про те, які б'юті-процедури вона вважає найдієвішими, якщо вам належить важливий захід. Про це вона розповіла в ефірі «Супер Топ-модель по-українськи».

Всім, хто готується до весілля або іншого не менш важливого заходу, варто пам'ятати, що дуже важливо не тільки підібрати вдалий наряд і макіяж, але і подбати про свіжість свого обличчя.

Фото: Соня Плакидюк, Новий канал

"Прекрасно розумію, як хочеться на фотографіях і відео з торжества виглядати цукеркою. Перше, з чим потрібно допомогти особі — позбутися від зайвої води, вона буде додавати і віку, і кілограмів. За тиждень-два почніть робити лімфодренажні самомасажі обличчя і лежати на валику для виправлення постави — у вас істотно посвіжіє шкіра і навіть втягнеться живіт», - обіцяє Соня.

Вона також порадила звернутися за допомогою до фахівців, щоб пройти курс якісних мікрострумів. Під час процедури відбувається вплив струмом надмалої амплітуди і частоти на шкіру, і це дозволяє наситити епідерміс вітамінами, амінокислотами і колагеном.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

За словами Плакиднюк, мікроструми - це незамінна процедура для тих, кому скоро належить піти під вінець. Вона проводиться без неприємних відчуттів і дає яскравий ефект.

Скрабування - важлива доглядаюча процедура, фото: ru.freepik.com

Однак є процедури, які краще відкласти до менш важливих моментів-це

чистка, мезотерапія, біоревіталізація, ботулінотерапія та інші подібні процедури, після яких потрібен період відновлення.

"Краще не ризикувати", - підказує фотограф.

Нагадавши, Олександр Педан показав, що насправді об'єднує його з Сергієм Притулою: від таких шаленіють дівчата. Олександр Педан привітав Сергія Притулу з днем народження

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Леся Нікітюк і Сергій Притула присмокталися один до одного: "забігла привітати". Сергій Притула святкує свій день народження

Також " Знай.ІА " писав, Сергій Притула голосно відсвяткував народження дочки Стефанії: "а чому всі тверезі?". У Сергія Притули нещодавно народилася дочка