Відома українська співачка, переможниця шоу "Маска", тепер і нова "Холостячка" Злата Огневич, любить радувати фанатів різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 325 тисяч шанувальників.

Вже цієї осені відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону "Холостячки", головною героїнею якого стала співачка Злата Огневич.

А зараз артистка вирішила помріяти на тему ідеальних взаємин між чоловіком і жінкою.

Скрін, Instagram Злата Огнєвіч

Як зазначила Злата, було б ідеально якби до жінки перед початком нових відносин додавалася "інструкція по застосуванню". На думку виконавиці, так би з'явилося набагато більше щасливих пар.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

"Якби до жінки перед початком відносин з чоловіком додавалася інструкція по застосуванню, навколо було б набагато більше щасливих пар 🙈 😻

Я завжди думала, що зустріч партнера, який буде буквально читати мої думки 💭 але реальність така, що ці думки ніхто не читає 🙈

Як часто, милі жінки, вам доводиться направляти чоловіка у відносинах?", - написала в пості артистка.


"Все просто, їх просто потрібно озвучувати...)", "як дружина, з п'ятнадцятирічним стажем, скажу, що чоловіки ребуси не люблять, якщо чогось хочеш, попроси прямо. Саме вміння говорити прямо дозволило нам прожити ці роки разом. А замість інструкції парам потрібні любов, повага, терпіння і спільні захоплення і цілі", "направляти потрібно один одного. Це і є побудова відносин. Ми не теліпати 😀 😀 ніхто наші думки не прочитає😍", ""направляти чоловіка"!? - ні. Говорити про свої потреби і аргументувати їх важливість реалізації - так", "можна краще озвучувати свої думки. Допомагає😂 😂 😂", "до жінок теж інструкція не завадила б😂 😂 😂", "на прохання цих очей чарівних, інструкцію я все ж напишу-дізнатися спочатку треба тип характеру , потім модель і збірка , регочу)", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Злата Огневич захотіла в обійми задовго до фіналу "Холостячки": "я щаслива"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Холостячка Злата Огневич похвалилася формами у відвертому купальнику: мокра і спокуслива

Також «Знай.иа " писав, що "Холостячка" Злата Огневич розкрила 10 правил сильної жінки: не кожен чоловік витримає