Відома українська співачка, переможниця шоу "Маска", тепер і нова "Холостячка" Злата Огневич, любить радувати фанатів різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 325 тисяч шанувальників.

Вже цієї осені відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону "Холостячки", головною героїнею якого стала співачка Злата Огневич.

А зараз артистка вирішила помріяти на тему ідеальних взаємин між чоловіком і жінкою.

Скрін, Instagram Злата Огнєвіч

Як зазначила Злата, було б ідеально якби до жінки перед початком нових відносин додавалася "інструкція по застосуванню". На думку виконавиці, так би з'явилося набагато більше щасливих пар.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

"Якби до жінки перед початком відносин з чоловіком додавалася інструкція по застосуванню, навколо було б набагато більше щасливих пар 🙈 😻

Я завжди думала, що зустріч партнера, який буде буквально читати мої думки 💭 але реальність така, що ці думки ніхто не читає 🙈

Як часто, милі жінки, вам доводиться направляти чоловіка у відносинах?", - написала в пості артистка.


"Все просто, їх просто потрібно озвучувати...)", "як дружина, з п'ятнадцятирічним стажем, скажу, що чоловіки ребуси не люблять, якщо чогось хочеш, попроси прямо. Саме вміння говорити прямо дозволило нам прожити ці роки разом. А замість інструкції парам потрібні любов, повага, терпіння і спільні захоплення і цілі", "направляти потрібно один одного. Це і є побудова відносин. Ми не теліпати 😀 😀 ніхто наші думки не прочитає😍", ""направляти чоловіка"!? - ні. Говорити про свої потреби і аргументувати їх важливість реалізації - так", "можна краще озвучувати свої думки. Допомагає😂 😂 😂", "до жінок теж інструкція не завадила б😂 😂 😂", "на прохання цих очей чарівних, інструкцію я все ж напишу-дізнатися спочатку треба тип характеру , потім модель і збірка , регочу)", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Злата Огневич захотіла в обійми задовго до фіналу "Холостячки": "я щаслива"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Холостячка Злата Огневич похвалилася формами у відвертому купальнику: мокра і спокуслива

Також «Знай.иа " писав, що "Холостячка" Злата Огневич розкрила 10 правил сильної жінки: не кожен чоловік витримає