На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого телеведучого Дмитра Шепелєва, який виховує сина від покійної дружини, співачки Жанни Фріске, з'явився новий запис.

На оприлюдненому фото Діти грають у піску на березі моря на Мальдівах.

«Ми відібрали у дітей гаджети. Я не жартую. Зараз розповім докладніше. У дітей є ліміт на гаджети - 1 годину в день і завжди строго після обіду. Ліміт діє щодня без винятків. Найчастіше діти витрачають його на Майнкрафт. Ми прилетіли на острів на два тижні, запропонували дрібним найрізноманітніші розваги: велосипедні прогулянки, купання в басейні і океані, дитячий клуб, футбол, теніс, малювання, пірнання... але вони відмовилися від усього! Кажуть, не цікаво. Ми були дуже здивовані, але промовчали і вирішили просто дати їм освоїтися», - поділився спостереженнями Шепелєв.

Він розповів, що дітям нічого не хочеться – вони відмовляються від будь-яких розваг і чекають тільки часу з гаджетом.

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

«У першій половині дня вони чекають, коли прийде час гри, потім грають по черзі, спочатку один грає, другий дивиться, потім навпаки - так виходить дві години (які винахідливі). А другу половину дня обговорюють гру, малюють героїв майнкрафт на папері і перебирають книги-керівництва по грі. Світ звузився до однієї гри, а до решти діти геть втратили інтерес. Уявляєте, вони навіть не хотіли купатися», - скаржиться батько.

Тому було вирішено зовсім відібрати у дітей всі гаджети, і це допомогло.

"Перші кілька днів у них була ломка, типу:" А чим нам зайнятися?» А день на третій-четвертий повернувся інтерес до життя. Дрібний стали проводити час з нами, тусити з іншими дітьми, зацікавилися Тихоном, їх неможливо витягнути з води, загалом, до нас повернулися наші діти, які насолоджуються влітку і канікулами. Мені сумно, але змушений визнати, гаджети-зло. І я абсолютно не розумію, як зростити їх з реальним життям наших дітей, адже відмовитися від планшетів і телефонів теж неможливо», - визнає Шепелєв.

Дмитро Шепелєв з сином, фото: Instagram

"Цього року у відпустці я почала з себе. Телефон був у режимі польоту, по суті, як фотоапарат. У всіх теж все відібрала. І це чудово, коли сім'я 7 днів без екрану! Ви вчинили мудро", - хвалять рішення ведучого його фанати.

Раніше повідомляли, вдівець Фріске Дмитро Шепелєв озвучив плани сина на майбутнє: "стати рок-зіркою".

Як повідомляв Знай.иа, що сталося з сином Жанни Фріске і чому Дмитро Шепелєв довго його ховав.

Знай.иа писав, вдівець Фріске Шепелєв ошелешив зізнанням про сина: "не заслуговує жалості".