Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 80 тисяч чоловік.

14 червня 2021 року жінка стала мамою Михайла і разом з Виконавцем періодично виставляє якісь кадри з дитиною. Іноді вона скаржиться, що іноді їй не вистачає часу побути наодинці з собою.

Катя Репяхова, фото з Instagram

Чоловік теж іноді ділиться різними знімками, а щас в Stories виклав невелике відео, на якому постав в оголеним торсом і рушником. Він разом з друзями відправився в лазню.

"Вітаю вас, дорогі пані та панове. Всім привіт. Сьогодні четвер, а це означає, що ми в лазні. З друзями паримося на Дніпрі. Шикарна компанія, хороший пар. Всім велике спасибі, і дай Бог здоров'я", - розповів Віктор Павлік.

Віктор Павлік, скріншот: Instagram Stories

Кілька годин тому він опублікував кілька фотографій, опинившись на презентації нового сезону ТРК "Україна" зі старшим сином і співаком Ivan NAVI.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Віктор Павлік, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Віктор Павлик отримав визнання в любові від молодої жінки, і це не Репяхова: "Я в такій шикарній компанії"

Як повідомляв "Знай.ua", Дружина Віктора Павлика Катя Репяхова задумалася про чоловічу маніпуляції: "Турбота чи підпорядкування?"

Знай.ua писав, у малюка Віктора Павлика і Каті Репяхової з'явилися другі батьки: призначені Богом. Батьки хлопчика вбралися у вишиванки з однаковим принтом, а ось церкву вони підібрали поруч з пологовим будинком.