Відома українська гумориста та зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару має чимало шанувальників. Тому зірка полюбляє тішити їх красивими фото чи подробицями з особистого та творчого життя у своєму Instagram.

Цього разу зірка опублікувала спокусливе фото з відпочинку та заговорила про страхи. Гумористка відмітила, що аби побороти свої страхи потрібно робити те, чого ви боїтесь, адже лише так це вийде.

Фото зі сторінки Ірини Сопонару

"Страх йде під час руху", - написала Ірина Сопонару під своєю новою світлиною.

На оприлюдненому фото зірка "Жіночого кварталу" позує на фоні океану, тримаючи у руках дошку для серфінгу.
Ірина Сопонару одягла стильний купальник, який вдало підкреслив її струнці ніжки та талію. Видно, що актриса провела не одну годину в спортивній залі аби довести своє тіло до ідеалу та виглядати розкішно на пляжі.

Нагадаємо, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" втиснулася в тугий корсет заради краси: "Нелюдська…".Шанувальникам припав до душі образ улюбленої актриси

Як повідомляє портал "Знай.uа" Ніжки крутіші, ніж у Олі Полякової: Ірина Сопонару виставила головне достоїнство в короткій сукні. Цього разу Ірина Сопонару поділилася спокусливим фото в облягаючій сукні.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Також "Знай.uа" писав, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала мрію кожної дівчинки: "Все таке рожеве". Ірина Сопонару виставила свіжі кадри з цікавої локації