У Києві запропонували користуватися метрополітеном людям зі своїми тваринами. Відповідна пропозиція з'явилася на сайті петицій міської ради столиці.

Автором петиції №10706 є Олена Чекушина. Жінка зазначила, що зараз українцям без транспорту, але з улюбленцями, вкрай складно обійтися без послуг метрополітену. Однак вона зазначила, що звичайно власники тварин повинні дотримуватися правил гігієни.

це важливо для людей, які не мають особистого транспорту, але мають необхідність їздити зі своїми тваринами. Часто буває, що єдиний зручний маршрут забезпечує тільки метро, але в нього неможливо потрапити
=, - повідомила вона.

Київський метрополітен, скріншот з відео

Петицію підписало двадцять п'ять осіб. Відзначимо, що в метро міста заборонено перевозити тварин, крім собак-поводирів і птахів без спеціальних контейнерів і кліток, що ймовірно створює проблеми для власників братів наших менших.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Також на сайті є петиція, в якому просять скасувати заборону міської влади на відвідування ресторанів і кафе з тваринами.

Нагадаємо, Кабмін пригрозив боржникам за комуналку: штраф або позбавлення субсидії. Українці, які всерйоз заборгували, можуть отримати серйозні наслідки.

Як повідомляв "Знай.ua", українець взяв кредит у Приватбанку і залишився "голим": "Погрожували і ображали". Чоловік поскаржився на роботу фінансової установи.

Знай.uа писав, Марина Лазебна розповіла про нарахування субсидій в опалювальному сезоні та підвищення пенсій: дали час до вересня.