Популярна телеведуча каналу ICTV і "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, разом зі своїм чоловіком, відомим мандрівником Дмитром Комаровим, привітали рідну країну з національним святом - з Днем Незалежності України, яке щорічно відзначають 24 серпня.

Багато знаменитостей вже встигли привітати Україну з цим знаменним днем, бажаючи процвітання державі і її жителям. Зірки розміщували зворушливі фото і відео з різною національною символікою, співали пісні і танцювали на честь торжества, а також, взяли участь у святкових заходах, щоб відчути єдність з українським народом і порадувати відданих шанувальників.

На фото Олександра і Дмитро позують в патріотичних нарядах блакитного і чорного кольору, які дуже гармонійно поєднуються між собою. На тлі відкривається вид на одну з головних вулиць Києва, на якій ще вдень 24 числа проходили урочисті заходи.

"З Днем незалежності, Україно. Зі святом кожного українця! Нехай нас завжди об'єднує любов до нашої країни і один до одного ❤️", - зворушливо написала телеведуча.

Користувачі соцмережі засипали захопленими компліментами зіркову пару в коментарях, зазначивши їх шикарні святкові образи.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Слава Камінська в зеленій "кольчузі" зізналася в коханні після розлучення: "Голосно і яскраво"

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак зізналася в коханні Україні з Росії: "Якби була людиною..."

Також портал Знай.uа писав, що Влада Яму терміново госпіталізували, голка у вені: "Зовсім погано"