В українській столиці сталася справжня трагедія - смертельна аварія за участю авто Fiat і Honda Accord. Повідомляється, що водій першого авто згорів живцем, проте очевидці заявили, що він перед смертю був в змозі просити про допомогу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню столичним журналістам, а також кадрам з місця ДТП, які було опубліковано в Telegram.

ДТП з Fiat і Honda Accord, фото: Telegram

Аварія сталася на Гостомельській трасі в Києві 4 вересня вночі. Водій Fiat з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з Honda Accord. Відразу після зіткнення Fiat загорівся. На жаль, водія витягнути не вдалося, і він живцем згорів в автомобілі.

ДТП з Fiat і Honda Accord, фото: Telegram

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Невідомо хто кому виїхав на зустрічну смугу, але ймовірно подія сталася при поганих погодних умовах і слизькій дорозі. В результаті зіткнення обидва автомобілі було розбито вщент, а Fiat з водієм в салоні після зіткнення почав горіти.

ДТП з Fiat і Honda Accord, фото: Telegram

Водій вантажівки, який проїжджав поруч, не міг залишитися байдужим до трагедії. Він дістав зі своєї фури вогнегасник і почав гасити легковий автомобіль, але вогнегасник не допоміг і водій Fiat згорів живцем. Як каже свідок, тривало все це близько трьох хвилин.

Відносно водія Honda - він отримав важкі тілесні ушкодження, був госпіталізований в лікарню. На місці працювали співробітники ДСНС, а також правоохоронці, які з'ясовують всі обставини ДТП.

Раніше повідомляли, машина злетіла в страшну прірву на українському курорті: ніхто не вижив.

Як повідомляв Знай.uа, на проспекті Бажана фура розчавила парочку, яка перебігала 8 смуг шосе: шансів практично не було.

Знай.uа писав, жінка на скелястій дорозі потрапила в ДТП і зірвалася в прірву, шукали з вертольотом: копи йшли на крик.