Катерина Нікітіна показала свої успіхи гімнастики. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Нікітіна відома українцям завдяки своєму гумористичному таланту і участі в "Жіночому кварталу". Крім виступів, артистка любить ділитися з шанувальниками в соціальних мережах пікантними знімками і хвалитися своєю розтяжкою і спортивною фігурою. На її офіційну сторінку підписано п'ятдесят три тисячі осіб.

Як відомо, дівчина з недавніх зайнялася гімнастикою на пілоні. Дівчина зізналася, що по початку їй було неймовірно страшно і соромно. Однак з часом вона усвідомила, що може бути "кішечкою". Нікітіна зізналася, що робота на пілоні їй допомогла розкріпачитися.

25 вересня дівчина показала, яких успіхів їй вдалося досягти. Вона опублікувала відеозапис, на якому показала свої вправи. Дівчина міцно взяла в руки жердину і перекинулася головою вниз і розсунула ноги, немов у шпагаті.

Пілон мене не відпускає) мені тільки дай😅 🙈. А як Ваші справи? Приходьте до мене на розтяжку!!!
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Нагадаємо, що Катерина Нікітіна станцювала в міні-шортах на жердині.

Як повідомляв портал Знай.иа, зірка "жіночого кварталу" Нікітіна показала гарячі танці.

Також Знай.иа писав, що Катерина " Нікіткіна "Нікітіна поділилася відео запальних танців під трек" Чікі " авторства Івана Дорна.