2 грудня 2021 року, в українській столиці, в метрополітені, на станції "Палац "Україна" пасажир потрапив під поїзд, тому синя лінія ходить за певною схемою.

На місце події були викликані медичні працівники та представники правоохоронних органів. Останній раз подібне відбувалося в липні нинішнього року. Тоді чоловік переходив колії в невстановленому місці, на станції "Дарниця" і потрапив під поїзд.

Метро, фото: Знай.ua

"⚡️увага! 🔵 Синя лінія! Організовано рух таким чином: 🚇 "Героїв Дніпра" — 🚇"Олімпійська", 🚇 "Васильківська" — 🚇 "Теремки". Проводиться необхідна робота. Про зміни та відновлення руху буде повідомлено додатково", - йдеться на сторінці в Telegram, пов'язаній з публікацією всіх змін в роботі Київського метрополітену.

Не всі користувачі серйозно поставилися до цієї події. Хтось вирішив пожартувати на тему того, скільки можна падати під потяги. А хтось попросив швидше діставати людину, так як сильно хочеться потрапити додому.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Українці в метро, фото: Знай.ua

"Ну скільки можна падати під поїзд", "Людина жива! Чекаємо швидку і АВФ. Лежить під другим вагоном", "Діставайте його швидше, додому хочеться", — пишуть вони. На станції Олімпійська через цю ситуацію скупчення людей.

Станція "Олімпійська", фото: Telegram

Коментарі про подію в метро, скріншот: Telegram

Коментарі про подію в метро, скріншот: Telegram

Нагадаємо, більше не зможе їздити: чоловік підклав какашку собаці-пасажиру в транспорті

Як повідомляв "Знай.ua", Віталій Кличко "скасував" підвищення вартості проїзду до 20 гривень: "До кінця опалювального сезону"

Знай.ua писав, Укрзалізниця показала "оновлені" електрички, але пасажири капремонту не помітили: "По колишньому 88-го року"