За традицією, святкові локації будуть працювати в усій центральній частині міста.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook депутат Київради VIII скликання Костянтин Яловий.

За його словами, головна новорічна локація розташована на Софійській площі. Тема оформлення новорічного містечка - Різдвяна ніч. Навколо ялинки встановлені найбільші в Європі фігури вертепу. А навколо пам’ятника Хмельницькому облаштовано спортивну розвагу - ковзанку-тунель. На площі також передбачений теплий простір для відпочинку.

Поруч, на Володимирському проїзді розгорнеться різдвяний ярмарок, прикрашений святковою ілюмінацією. Саме тут розташують зону фудкорту, інакше кажучи - точки з їжею.

"Велику різдвяну локацію «Різдво на Подолі» відкрито на Контрактовій площі. Столична адміністрація анонсує, що подільське святкування оформлене у європейському стилі. Що ж це значить? По-перше, льодова ковзанка. По-друге, велика снігова гірка, а ще атракціони та резиденція святого Миколая. "Подільське Різдво" охопить площу 10 тисяч квадратних метрів. Також працюватимуть ярмарок, фуд-корт і музична сцена. Ще одну "прогулянкову" ковзанку шириною - 6 і довжиною - 200 метрів облаштовано біля оглядового колеса. Прикрашають Контрактову площу 20 тисяч ліхтарів", - сказав Костянтин Яловий.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Він додав, що найспокійніше місце обіцяють між Володимирською гіркою та Аркою дружби народів. Тут пропонують відпочити у лаундж-зоні, де можна врятуватися від холоду зігріваючими напоями і посидіти за столиками з підігрівом.

"У Києві на свята діятиме багато інших локацій в усіх районах. Але навіть ті з вас, хто не любить масових гулянь під час новорічних свят, хоча б раз мають вибратися в центр міста та розділити атмосферу свята з іншими людьми. Звичайно ж, дотримуючись карантинних заходів безпеки", - зазначив Костянтин Яловий.