Стало відомо про те, що в українській столиці, в місті Київ сталася страшна подія. Невідомий викинув 5 новонароджених цуценят з вікна.

Про це стало відомо завдяки сюжету новинної програми "Вікна", де і показали все в подробицях.

Це помітила місцева мешканка, яка в цей момент якраз вийшла на прогулянку з собаками. П'ять цуценят виявилися викинутими з вікна багатоповерхової будівлі, і на жаль їх було не врятувати - від отриманих травм вони померли на місці.

Це був чоловік, як з'ясувалося пізніше, і в такий спосіб він просто позбавлявся від дитинчат своєї собаки, яка була не стерилізована. На місце викликали співробітників правоохоронних органів, щоб з'ясувати всі обставини.

Коли вони зустріли цього чоловіка, то він навряд чи стояв на ногах. Найімовірніше був у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

Шкуродерство, фото: скріншот з відео

"Цуценята на вулиці. Це я їх викинув з вікна. Зробив це, тому що вони нам не потрібні", — заявив чоловік.

Цей факт був записаний співробітниками правоохоронних органів, і тепер шкуродеру загрожує близько трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, що починаючи з 8 листопада в силу вступив новий зоозахисний закон, і він передбачає покарання за жорстоке поводження з тваринами.

Шкуродерство, фото: скріншот з відео

"У законі є адміністративна і кримінальна відповідальність за знущання над твариною або його вбивство. Максимальне покарання в окремих випадках передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі", — розповідає Олександр Тодорчук, засновник гуманістичного руху.

Нагадаємо, що від 340 до 5100 гривень: за що можуть штрафувати власників вівчарок, бульдогів і навіть долматинців, нові правила Кабміну

Раніше повідомлялося, що пзалишили рекорд і хрест на своїй кар'єрі: Київський тату-салон помічений у знущанні над тваринами

Також, в Україні запрацював зоозахисний закон: за залишених собак у машині почнуть штрафувати