Депутатка Київради Мирослава Смірнова роздає у столиці домомогу вкладаючи туди календарики зі своїм фото та партійною символікою.

Про це пишуть у мережі Twitter.

"На Оболоні місцевий депутат роздає чеську гуманітарку разом зі своєю агітацією", – пише користувачка Loreen_Kr.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Користувачів соцмережі немало обурила подібна поведінка депутатки. Люди зазначають, що поки деякі намагаються допомогти не вимагаючи нічого у обмін, інші не впускають нагоди попіаритися навіть під час війни.

Пізніше Мирослава Смірнова написала пост на своїй сторінці у Фейсбук, у якому зазначає, що не бачить у цьому нічого поганого і питає де були усі критики під час війни, а самих невдоволених називає "істеричними істериками".

Щоправда депутатка пізніше видалила свій допис, але багато хто встиг зробити скріншот та поділитися ним. Також у одному з коментарів Мирослава Смірнова зазначає, що якщо когось мучить совість – то це тільки його проблема.

Пізніше депутатка Київради додала інший допис замість видаленого, де зазначає, що займається допомогою під час війни поки інші роздають поради та нічого не роблять самі. А календарики з фото та партійною символікою – то, мовляв, щоб люди могли зв'язатися зі своїм депутатом та попросити допомоги.

"Продовжую публікувати свої контакти для зв‘язку і адресної допомоги людям. Продовжую залишати традиційні візитки з телефоном, щоб зі мною могли зв’язатися ті, кого немає в соцмережах. Всім, кому здається, що це піар, пропоную лишити свій номер телефону і день за днем збирати потреби, шукати необхідне і привозити людям. Піартеся побільше, будь ласка", – пише Мирослава Смірнова.

Але й тут люди спробували запитати депутатку, яке вона має моральне право вкладати свої агітаційні календарики до зарубіжної гуманітарної допомоги.