Відомий український гуморист та актор, зірка "Квартал 95" Олександр Пікалов вирішив побути трохи чарівником для маленьких маріупольців, які побачили жах війни. Про це розповідає kvartal95official у соціальній мережі instagram.

Олександр Пікалов перекваліфікувався на чарівника та виконав мрію маленьких маріупольців, які пережили жахи бойових дій - влаштував їм свято дитинства та літа в рамках свого нового проєкту "Дитячий табір на день". Дітки від душі повеселилися і хоч на день змогли не думати про війну.

Олександр Пікалов, фото: Instagram

"Маленькі маріупольці мали можливість на якийсь час відволіктися від жаху війни і поринути у справжнє свято літа та дитинства. Паті біля басейну, подорожі з історії України разом із найкращими гідами Києва, пікнік та зустріч із зірковими гостями", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що гуморист не зупиниться на цьому і проводитиме захід на постійній основі, щоб подарувати радість якомога більшій кількості дітей.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Надалі "Дитячий табір на день" Сашко планує організовувати на регулярній основі. Сміливість та сила духу цих дітей, які пережили найстрашніше, захоплює і не може залишити байдужим", - йдеться у повідомленні.

Раніше Знай повідомляв, Олександр Пікалов з "Квартал 95" та Віталій Козловський об'єдналися у несподіваний тандем: "Просто космос".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, ми писали, Таня Песик із "Жіночого кварталу" повторила знаменитий трюк Ван Дамма: "Ракета петарда".