Популярна українська артистка Ксенія Вертинська є донькою актора Олексія Вертинського, але успіху вона здобула не лише завдяки батькові. Жінка грала у "Сватах", "СідОренки-СидорЄнки" і навіть у "Слузі народу" разом із президентом Зеленським.

Крім творчої діяльності на сцені, Ксенія Вертинська також дуже активна в соцмережі Instagram і розміщує для шанувальників свіжі публікації. І цього разу вона написала пост із подяками близьким, Всесвіту та ЗСУ після свого дня народження. 7 серпня артистці виповнилося 32 роки.

Ксенія Вертинська, фото з Instagram

Вертинська зазначила, що з кожним роком її свято все "цікавіше". Вона згадала пандемію коронавірусу та війну, яка триває в Україні вже майже півроку.

Але незважаючи на це, артистка не засмучується і залишається на позитиві. А ще вона дякує друзям, за те, що вони поряд, а Всесвіт та ЗСУ за ще один день.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Але знаєте,все одно буду з усіх сил намагатися відшуковувати позитив та радість навіть в незначних речах і бути маленьким маяком для тих,кому це необхідно. Навіть за труднощі дякую,бо як виявляється за ними дійсно відкриваються нові горизонти та твій новий рівень", - написала Вертинська.

Раніше ми писали про те, що Тетяна Кравченко зі "Сватів" назвала українську акторку Анну Кошмал підлою: "Чекати на подяку від цієї артистки - безглуздо"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Сватів" Анна Кошмал показала вусатого красеня, який з півпогляду може вкласти її в ліжко: "Навіть якщо не хочеш"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Кошмал про продовження зйомок у росії серіалу "Свати": "Я хочу, щоб ви знали"