Андрій Бєдняков - відомий український телеведучий, гуморист, який запам'ятався всім за участю у тревел-шоу "Орел і Решка".

У соціальній мережі Instagram він не зупиняється, продовжуючи розповідати про Маріуполь... про місто, в якому він провів своє дитинство.

Андрій Бєдняков, фото: Instagram

Періодично він піднімає настрій шанувальникам. Наприклад, нещодавно він демонстрував, як змінювався з роками, що можна відстежити за допомогою фотографій у паспорті. А зараз він розповів про неприємного чоловіка з минулого.

"Реально. Раніше я думав, що наркоман Паша з 6 поверху нашої квартири в Маріуполі - найнеадекватніший сусід у світі: він любив скидати з балкона речі і голосно сміятися... Зараз розумію, що той "сусід" був ще норм пацан" , - пише Андрій Бєдняков.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

І це, можливо, справді так. Мільйони українців змінили свій світогляд і почали інакше ставитись до багатьох речей зі свого життя. Це реальність, у якій опинилися всі ми.

Андрій Бєдняков, скріншот: Instagram Stories

До цього в публікації він показував малу, якій підготували багато кульок і велику коробку, в якій ховався її тато - військовослужбовець.

Нагадаємо, Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" став Джейсоном Стейтемом для фото на паспорт: "Зняв шапку"

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" змінив імідж і відповів на заклик шанувальників: що задумав ведучий

Знай.ua писав, Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" вирішив повернутися до Маріуполя, місто своє не віддасть: "Нам потрібно надовго моргнути"