Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу , часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Цього року українці відсвяткували День Незалежності в умовах війни, тож така важлива дата сприймається зовсім інакше. Оскільки в країні йдуть бойові дії, ніхто не влаштовував гучних гулянь, як це бувало зазвичай, але маленькі концерти в безпечних місцях все ж таки провели. Наприклад, у Києві артисти виступили у метро, ​​зокрема й Наталія Могилевська.

Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська

Артистка вирішила показати, що відбувалося за лаштунками та як вона готувалася до виступу перед своїми земляками. Напевно, вона вперше побувала у величезному та темному тунелі метро, ​​та й нікому із зірок раніше не доводилося співати у підземці.

Також вона процитувала слова із вірша поетеси Ірини Галишко "Вдома чекають". Саме його співачка прочитала зі сцени у День Незалежності.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"А попереду право на волю, Мирне небо, щасливе життя…" - написала Могилевская.

Шанувальники у коментарях оцінили, наскільки Наталя неймовірна жінка та відзначили її щирий патріотизм.

Раніше ми писали про те, що Наталія Могилевська нагадала, що зараз у кожному куточку світу залишено українські "відбитки": "Колір нашої Перемоги"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Могилевська показала, що відбувалося за лаштунками премії "Національна Легенда України": "Як завжди хвилююся"

Також портал Знай.ua писав, що Наталя Могилевська показала, як Усік пустив скупу сльозу після солодкої перемоги та привітала чемпіона: "Пишаюся"